Ouderavond KSA-VKSJ Nazareth in Parochiaal Centrum

Beoordeling

Aantal stemmen 1

Reacties

Geef zelf een reactie

Info

Collectie: KSA Nazareth

Inventarisnummer: N_KSAVKSJ_JV_2013_011

Scène uit een toneelstuk dat werd opgevoerd tijdens een ouderavond van KSA-VKSJ Nazareth. Om de twee jaar werken leden en leiding aan toneelstukjes en performances om voor het grote publiek, ouders en sympathisanten, op te voeren. Veelal rond 1 centraal thema. Hier zien we op de achtergrond "Het Sloeberparlement", misschien was politiek het (ludieke) thema?

Op het podium zien we links Mario Vlerick en rechts op de fiets Bernard Van Oost. Mario heeft een trekrugzak aan zijn voeten staan, van het type met een metalen frame zoals je ze nu nog maar zelden meer ziet. Op de fiets is nog een fietsnummerplaatje zichtbaar, wat dezer dagen ook niet meer gangbaar is.

Op de tweede foto eveneens een scène uit diezelfde ouderavond. Op de foto zijn Jeroen Colpaert (zittend) en Anthony Boone (staand) herkenbaar. Die laatste zou later nog lang geëngageerd blijven binnen de lokale toneelvereniging Kunst Adelt van Nazareth.

Deze ouderavond vond zoals veel evenementen vroeger plaats in het Parochiaal Centrum. Na verloop van tijd verplaatste dit tweejaarlijkse evenement zich naar de culturele en gemeenschapscentra die gemeente Nazareth begon te voorzien voor socio-culturele activiteiten.

Type: diapositief
Periode: jaren 1990
Verwante plaatsen: Nazareth

Trefwoorden

jeugdbeweging, KSA-VKSJ Nazareth, KSJ, ouderavond, toneel, Fiets, trekzak, fietsnummerplaat

Geef zelf trefwoorden in

Locatie

Delen Facebook Twitter Delicious Send to a friend
logo Erfgoedcel logo POLS
logo Nazareth logo stad Deinze logo De Pinte logo Gavere logo Sint-Martens-Latem logo Zulte
logo Leader logo Europa logo Vlaamse Overheid logo Oost-Vlaanderen

Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling. Europa investeert in zijn platteland.